Kinderdagverblijf Kids & Zo Amstel

Kids & Zo Amstel is een kinderdagverblijf op een bijzondere locatie, geopend in 2008 in de voormalige concertzaal van de IJsbreker aan de Weesperzijdestrook. Kids & Zo Amstel bestaat uit één babygroep en twee peutergroepen. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar vanuit het oostelijk deel van het centrum, de Pijp en Oost-Watergraafsmeer.

Er zijn twee binnentuinen en naast de ruim opgezette groepen, is er ook nog een grote extra speelruimte voor de kinderen.

Ons team

Ons team is onze grootste kracht. Zij zorgen ervoor dat je je thuis voelt als kind èn als ouder. Zij maken het verschil, iedere dag weer, van onze pedagogisch medewerksters tot onze vestigingsmanagers en de huishoudelijke kracht. Ons team bestaat uit vaste krachten die al jaren bij ons werken (Opleidingsniveau Pedagogisch werk 3 en Pedagogisch werk 4 en HBO pedagogiek).

Onze pedagogisch medewerksters zijn experts op het gebied van kind & ontwikkeling en goed geschoold in het herkennen van de verschillende ontwikkelingsstadia die elk kind doorloopt.

Quotes van onze ouders

“Het is een fijn gevoel dat de plek waar ik mijn kindje een aantal dagen per week wegbreng volledig goedgekeurd is door de GGD, dat voelt erg veilig.”
“Wat zijn de pedagogisch medewerksters hier sociaal!”
“Het is net of ik bij mijn familie ben zo warm, gezellig en liefdevol. Er wordt gezorgd, verzorgd, gelachen, opgevoed, alles!'”
“The ladies at the Blue Group have taken such great care of our son, since the time that he was only 5 months old. I always knew that they were looking after my son in the best way possible, and this gave me peace of mind. Both my husband and I are very grateful for the level of service and care that has been provided.”
“Wat een prachtig pand is dit. Zo veel ruimte en dat hoge plafond. Als je binnenkomt krijg je gelijk al een goed gevoel. Zoveel licht op de groepen en zo'n grote speelruimte waar gerend, gefietst en geknutseld kan worden!”
“Er wordt hier met de grootste zorg met ons aller dierbaarste bezit omgegaan.”
“Zo veilig is het bij ons thuis niet! Er is aan alles gedacht; van vingerstrips, traphekjes tot speciaal glas. Bovendien kan er met drie pedagogisch medewerksters op de groep veel beter worden opgelet.”
“Het ziet er lekker fris, licht en kleurig uit.”
“Jullie gaan lekker veel naar buiten, of in de tuin, of naar het park. Dat vinden wij heel erg fijn!”
“Door drie pedagogisch medewerksters op de groep is er veel meer tijd voor de kinderen en rust op de groep.”
“De pedagogisch medewerksters houden het ritme aan op de babygroep wat wij thuis hebben en kunnen ook nog eens gaan wandelen, omdat ze met z'n drieën op de groep staan!”
“Jullie doen zoveel leuke dingen op de groep; voorleesontbijt, kinderboekenweek, theaterles, muziekstudenten die voorstellingen geven. Zo is er bijna elke week wel wat anders!”
“Hier wordt het pedagogisch beleid ook daadwerkelijk toegepast in de praktijk! Alle pedagogisch medewerksters hebben kennis van het beleid.”
“Ik zou graag jullie pedagogisch beleid willen overnemen voor thuis, als leidraad voor de opvoeding!”