Kids & Zo Amstel kiest voor biologische boodschappen van BeterBio.nl

maandag 04 januari 2016 11:41

Met ingang van 6 januari 2016 bezorgt BeterBio.nl, de 100% biologische webwinkel en bezorgdienst wekelijks alle biologische boodschappen van Kinderopvang Kids en Zo, locatie Amstel. We zijn trots dat door onze samenwerking de kinderen van Kids & Zo nu ook 100% biologische voeding krijgen.

BeterBio.nl biedt zowel de boodschappen voor de kinderopvang als de dagelijkse boodschappen thuis aan. Het assortiment bestaat uit 10 gevarieerde groente-en fruitpakketten, verschillende maaltijdboxen en een webwinkel met ruim 2.000 biologische producten waardoor je al je biologische boodschappen op maat kan bestellen, elke combinatie is daarbij mogelijk.

Biologisch en Duurzaam

Alle producten hebben het EKO-Keurmerk, recent heeft BeterBio als eerste webwinkel en bezorgdienst de hoogst haalbare variant van het EKO-Keurmerk ontvangen waarbij het assortiment in alle productgroepen 100% is. Duurzaamheid is de rode draad in de totale bedrijfsvoering. Door rechtstreekse lijnen met producenten en telers is er geen voedselverspilling. Alle producten worden bezorgd met speciale groengasbussen. Een duurzaam statiegeldsysteem, speciale koelboxen  en een papierloos kantoor zijn mede reden dat BeterBio eerder een eervolle vermelding heeft behaald als meest duurzame bedrijf van Nederland.

Bestel nu ook je biologische boodschappen voor thuis

BeterBio biedt ook ouders de mogelijkheid om boodschappen op maat te laten bezorgen bij Kinderdagverblijf Kids & Zo locatie Amstel. Je kunt zelf een account aanmaken waarna BeterBio telefonisch contact opneemt om de wensen te bespreken. De boodschappen kunnen op dezelfde dag als de reguliere bezorgdag bezorgd worden bij het kinderdagverblijf zodat het aan het eind van de middag direct mee naar huis genomen kan worden. Indien gewenst is het ook mogelijk om thuis te bezorgen.