Eerste hulp bij kinderen

vrijdag 29 januari 2016 16:21

De meeste ongelukjes gebeuren in en om het huis. Het gebeurt al snel dat een kindje zijn of haar vinger tussen de deur krijgt of van de bank valt omdat er even niet wordt opgelet. Een baby of kindje is vaak vlugger dan je verwacht.

Wie een cursus EHBK (eerste hulp bij kinderen) heeft gevolgd zal niet zo snel in paniek raken.
Daarom organiseren wij op Kids & Zo IJburg een twee daagse cursus basis EHBK op  donderdagavond: 10 en 24 maart 2016 van 18.30 uur tot 21.30 uur (eerste hulp bij kinderen) voor ouders. Buren, vrienden of familie die ook geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom.

De prijs is van de opleiding EHBK is € 95,= p.p. en is inclusief btw, leenboek en certificering (wandcertificaat en pasje) volgens C.O.T.A.
Aktie 2016: Je partner betaald € 75,=

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een bedrag van € 100,= per kalenderjaar voor het volgen van een EHBO training. Indien C.O.T.A de  gegevens van jullie ontvangt  kan er een factuur per ouder gemaakt worden. Deze betalen jullie dan voorafgaande aan de opleiding aan C.O.T.A. Vervolgens kan de factuur samen met het certificaat naar jullie zorgverzekeraar gestuurd worden zodat deze het bedrag vergoed. Is natuurlijk afhankelijk van de verzekering.

U kunt zich inschrijven via: http://www.ehbo.nu/cursussen/
Hier staat de opleiding EHBK d.d. 10-3-15 en 24-3-15 bij jullie op locatie. Via “inschrijven” kunnen ze zich aanmelden.